Şanlıurfa şehit polisler için ayakta

/ Kaynak: AA
Şanlıurfa şehit polisler için ayakta

GÜNDEM Haberleri  / AA

Şanlıurfa'da sivil toplum kuruluşları, terör saldırıları ve dün gece PKK terör örgütü tarafından 2 polis memurunun şehit edilmesine tepki gösterdi

Şanlıurfa'da bazı sivil toplum kuruluşları, artan terör olayları ve dün gece PKK terör örgütü tarafından 2 polis memurunun şehit edilmesine tepki gösterdi.

Polislerin saldırıya uğradığı Balıklıgöl Devlet Hastanesi önünde toplanan sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla tekbir getirip, terörü lanetledi.

Grup adına basın açıklamasını okuyan Murat Müjdeci, şehit edilen polis memurları Fatih Kılbey ve Tanju Sakarya'ya Allah'tan rahmet diledi.

Şanlıurfa halkı olarak teröre karşı tavırlarının net olduğunu aktaran Müjdeci, dili, dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayan herkesin bu vatanın evladı olduğunu vurguladı.

Rahmet, güven, huzur ve barışın timsali Şanlıurfa'da terör, anarşi ve kargaşaya asla izin vermeyeceklerini ifade eden Müjdeci, şunları söyledi:

"Kardeşliğimizi zedeleyecek, birlik ve beraberliğimizi, dirlik ve düzenimizi bozacak hiçbir fitneye fırsat vermeyeceğiz. Hedef, bölgesinde huzuru, demokratik kültürü, kardeşlik ve birlik iklimiyle öne çıkan Türkiye'nin yolunu kesmek, güçlü ve büyük Türkiye hedefine darbe vurmaktır. Terör olaylarına karşı milletçe verilecek en güzel cevabın birlik ruhu içerisinde ortak akılla aklıselime dayalı olarak teröre, terörü besleyen ve yönlendiren kirli odaklara karşı tek vücut olduğumuzun gösterilmesi gerekir. Tüm terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz. Bu ve benzeri saldırılar kardeşlik projesine mani olamaz."
Şehitler için yapılan duanın ardından gruptakiler dağıldı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...