Emekli maaşları bayram öncesi ödenecek

Emekli maaşları bayram öncesi ödenecek

GÜNDEM Haberleri

Yeni kurulan Bakanlar Kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, toplantı sonrası yaptığı açıklama ve gazetecilerin sorularına verdiği cevaplarda, özetle şunları söyledi:
¥ Bağ-Kur, SSK, işçi ve tarım emeklileri ile 4/C'lilerin maaşları, Kurban Bayramı öncesinde 17 ve 23 Eylül arasında ödenecek.
¥ 23 Eylül Çarşamba günü saat 00.00'dan, 28 Eylül Pazartesi günü saat 07.00'ye kadar bütün otoyollar ve boğaz köprüleri ücretsiz olacak. 
¥ Kredi kartlarının vadesinin artırılması veya artırılmaması konusu tamamıyla piyasanın şartlarına göre ele alınabilecek bir husustur. Bu konuyla ilgili hükümetimize gelmiş bir konu yok.
¥ Bakanlar Kurulu içerisinde yer alan bakan arkadaşlarımızın her birisi eşit haklara ve sorumluluklara sahiptir. Bu ilk toplantı da onu gösterdi ki, 63'üncü hükümet uyum içinde görevlerini sürdürecektir.
¥ İpek-Koza operasyonu Bakanlar Kurulu'nda gündeme gelmedi. Bu soruşturma MASAK ve polisin yapmış olduğu ön inceleme sonucu başlatıldı. Bundan sonraki safhalarını hep beraber izleyip göreceğiz.
¥ Barut kokuları içerisinde, sağlıklı bir seçimin yapılması mümkün değil. Onun için gerçekten 'barış' diyenlerin silahları terk etmesini arzu ediyoruz. Bu seçim bunun göstergesi olacaktır. Samimiysek, bir elimizde Kalaşnikof  bir elimizde halay çekemeyiz. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...