'Şüpheli var' diye çağırıp şehit ettiler

'Şüpheli var' diye çağırıp şehit ettiler

GÜNDEM Haberleri

PKK'lılar Iğdır'da, 'Şüpheli 2 kişi var' diye ihbarda bulunup, gelen polis memuru Olgun Kurbanoğlu'nu otomatik tüfekle tarayarak şehit etti.

PKK'lılar Iğdır'ın Karakoyunlu İlçesi'nde, 'Şüpheli 2 kişi var' diye ihbarda bulunup, gelen polis memuru Olgun Kurbanoğlu'nu otomatik tüfekle tarayarak şehit etti. Olay anında ateşe tabancası ile karşılık veren Kurbanoğlu, bir teröristi yaraladı. Başından ve göğsünden ağır yaralanan Kurbanoğlu, doktorların tüm çabasına rağmen şehit oldu. 
46 yaşındaki şehidin bir hafta önce Kars'ın Susuz İlçesi'nde yaşayan annesi Sezile Kurbanoğlu'nun da vefat ettiği ortaya çıktı. 3 çocuk babası olan Kurbanoğlu için dün Iğdır Devlet Hastanesi önünde tören düzenlendi. Törene katılan şehidin ablası Şenay Okuklu'nun çıplak ayaklı olması dikkat çekti. Cenaze töreni için Kars'tan geldiği otomobilden çıplak ayakla inen Şenay Okuklu'ya, daha sonra kadın polis memuru tarafından terlik verildi. Şehidin kız kardeşi Asuman Kurbanoğlu da, törende, “Ağabeyim nerede, abimi verin. Benim ağabeyim böyle sessiz durmaz” diyerek ağladı.
Şehit polisin cenazesi daha sonra askeri helikopterle otopsi için Erzurum'a getirildi. Şehidin naaşı, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından memleketi Kars'a gönderildi. Kurbanoğlu, bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...