İstanbul'da eylem hazırlığında olan 3 kişi yakalandı!

İstanbul'da eylem hazırlığında olan 3 kişi yakalandı!

GÜNDEM Haberleri

Eylem hazırlığında oldukları belirtilen 3 şüpheli, İstanbul'da düzenlenen operasyonda gözaltına alındı

İstanbul'da PKK terör örgütüne yönelik operasyonda yakalanan 3 kişiden 1'i tutuklandı. MİT Müsteşarlığı İstanbul Bölge Başkanlığı ile İstanbul İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüklerinin koordinasyonunda PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, emniyet mensuplarına saldırı amacıyla keşif çalışması yaptıkları iddia edilen 3 şüpheli yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan yerleşkesinde sorgulanan ve işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 3 kişiden 2'si tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 1'i tutuklandı.

EMNİYET'TEN AÇIKLAMA
Adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden 1'i tutuklandı, 2 şüpheli ise serbest bırakıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"PKK / KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifresi ve tespitine yönelik olarak yapılan çalışmalarda emniyet personeline yönelik keşif çalışması yaparak eylem hazırlığında olan 3 şüpheli, MİT Müsteşarlığı İstanbul Bölge Başkanlığı, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizin yapmış olduğu ortak çalışma neticesinde gerçekleştirilen operasyonda yakalanmışlardır. Soruşturma kapsamında yakalanan 3 şüpheliden 1 şüpheli tutuklanmış, 2 şüpheli serbest bırakılmıştır. Olay ile ilgili çalışmalara çok yönlü olarak devam edilmektedir."
(Ajanslar)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...