HDP binasına Türk bayrağı asıldı

/ Kaynak: İHA
HDP binasına Türk bayrağı asıldı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde teröre tepki yürüyüşünde HDP ilçe binasına giren grup, parti tabelasını söktü ve binaya Türk bayrağı astı.

Manavgat'ta teröre tepki için ülkücü gençlerin öncülüğünde Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan grup, Çakalderesi mevkiindeki HDP binasına doğru yürüyüşe geçti. Ellerinde Türk bayraklarıyla sloganlar atarak yürüyen grup polisin uyarısına rağmen HDP binasına yürüyüşünü sürdürürken, çevreden katılanlarla grup binlerce kişiye ulaştı.

BİNAYA TÜRK BAYRAKLARI ASTILAR

Polisin uyarılarına aldırış etmeyen kalabalık 2. kattaki HDP binasına çıkarak tabelayı söküp aşağıya attı, ardından da binaya Türk bayrakları astı. Binaya çıkan gençler binada buldukları her şeyi aşağıya atarken, aşağıdaki topluluk da aşağıya atılan tabela, broşür, bez afiş, bilgisayar, televizyonu ateşe verdi. Grup, İstiklal Marşı'nı okuduktan sonra HDP binası önünden ayrıldı. Gençler Manavgat'ta yeniden toplanarak yürüyüşlerini sloganlar eşliğinde sürdürürken, eyleme katılanların sayısı artmaya devam ediyor. Bu arada Manavgat'a takviye polis ekipleri ve panzerler gönderildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...