Mardin'de 20 tonluk bomba bulundu!

/ Kaynak: DHA
Mardin'de 20 tonluk bomba bulundu!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Mardin' de patlayıcı yapımında kullanılan 20 ton amonyum nitrat ele geçirildi..

Jandarma ekipleri Mardin'de Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan özel bir sürücü kursuna ait arazideki kulübede bomba yapımında kullanılan malzemeler olduğu yönündeki ihbar üzerine harekete geçti. Bölgeye gidip çevre güvenliği alan jandarma ekipleri, arazi sahibi A.A.'yı çağırarak bilgi aydı. A.A.'nın hiçbir şeyden haberi olmadığını söyleyemesi üzerine çevrede güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. Daha sonra yapılan aramada kulübenin arkasında bırakılmış 400 çuval içinde yaklaşık 20 ton amunyum nitrat ele geçirildi. 


Arazi sahibinin ifadesine başvurulurken, jandarma ekipleri Mobese kameraları görüntülerini de incelemeye aldı. Jandarma ekipleri patlayıcı yapamında kullanıldığı belirtilen yaklaşık 20 ton amunyum nitratı kim ya da kimlerin bıraktığını belirlemek için çalışma başlattı.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...