PKK eyleminde dikkat çeken ayrıntı

PKK eyleminde dikkat çeken ayrıntı

GÜNDEM Haberleri

Cizre'deki olayları bahane ederek İstanbul Esenyurt'ta izinsiz gösteri yapan ve terör örgütü PKK üyesi oldukları iddia edilen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Esenyurt'ta dün gece toplanan ve terör örgütü PKK lehine sloganlar atan bir grup, Çevik Kuvvet ekiplerine taş, havayi fişek, molotofkokteyli ve sapanla saldırıda bulundu. Polisin uyarısına rağmen dağılmayan gruba TOMA'yla müdahale edildi.


Ara sokaklara kaçan grup, kısa süre sonra ilçe meydanında tekrar toplanarak çok sayıda otobüs durağı, reklam tabelası, iş yeri ve banka ATM'sine zarar verdi. Saldırgan grubun yan yana bulunan 8 bankaya ait ATM'lerden 7'sinin ekranını taşla kırarken Bank Asya ATM'sine zarar vermemesi ise dikkat çekti.

Olaylar sırasında terör örgütü PKK üyesi oldukları ve ATM'lere zarar verdikleri öne sürülen 2 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılara yapılan üst aramasında yüzlerini gizlemekte kullandıkları puşi ve bezler ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...