Bayrağını al gel!

Bayrağını al gel!

GÜNDEM Haberleri

Artan terör olayları, Sıhhiye Meydanı'nda protesto edilecek. Gösteride “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” sloganı altında milli birlik mesajı verilecek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, son dönemlerde yaşanan terör olayları nedeniyle 14 işçi ve işveren örgütü olarak perşembe günü Ankara'da toplanma kararı aldıklarını açıkladı. Teröre karşı ortak irade ortaya koymak istediklerini vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “Her görüş ve düşünceden, toplumun tüm kesimlerini temsil eden kuruluşlar olarak; saat 16.30'da bütün Türkiye'yi Sıhhiye Meydanı'nda buluşmaya davet ediyoruz. O gün; Sıhhıye'de buluşacağız, buluşmamızı Birinci Meclis'te nihayetlendireceğiz. 'Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet' diyoruz” şeklinde konuştu. Yürüyüşte kardeşlik ve sağduyu mesajı vereceklerine dikkati çeken Hisarcıklıoğlu, hiçbir siyasi görüş veya STK simgesinin bulunmayacağı yürüyüşte Türk bayrağı taşıyacaklarını bildirdi. Hisarcıklıoğlu, buluşmaya tüm vatandaşları ve sivil toplum kuruluşlarını davet ettiklerinin altını çizerek, “Bize katılamayan milyonları da o gün Türkiye'nin her karışını al bayrağımızla donatmaya çağırıyoruz. Millet olarak kirli oyunu mutlaka bozacağız” diye konuştu. Toplanma kararı alan 14 STK'lar şunlardan oluşuyor: 
Hak İş Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ), Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR-SEN), MÜSİAD, Türkiye Kamu-Sen, Türkiye Barolar Birliği, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK), TİSK, TOBB, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), TÜRMOB, Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜSİAD) ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB). 



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...