Manisa'da 2 terörist tutuklandı!

/ Kaynak: İHA
Manisa'da 2 terörist tutuklandı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması YDG-H içerisinde faaliyet yürüttüğü iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi, tutuklandı

Manisa'da düzenlenen operasyonda, PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması YDG-H içerisinde faaliyet yürüttüğü iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişinin tutuklandığı bildirildi. İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, açıklamasında, PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması YDG-H içerisinde faaliyet yürüten şahısların, terör örgütü adına yasa dışı korsan gösteri eylemleri yapmak ve bu eylemlerde güvenlik görevlilerine yönelik molotofkokteyliyle saldırılarda bulunmak amacıyla hazırlık yaptıklarının tespit edilmesi üzerine pazartesi günü operasyon düzenlendiğini belirtti.
Yunusemre ilçesine bağlı Horozköy Mahallesi'nde 3 ikamete eş zamanlı düzenlenen operasyonda, bir ruhsatsız otomatik tüfek, 67 fişek, 19 molotofkokteyli ve bir gaz maskesinin ele geçirildiğini kaydeden Ceren, operasyonda gözaltına alınan M.H.Ö. (16) ve Mahsun Sönmez'in (18), çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığını aktardı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...