'CHP'liler rahmetli anneme küfretti'

'CHP'liler rahmetli anneme küfretti'

GÜNDEM Haberleri

Milletvekili İhsan Özkes, resmi Twitter hesabında paylaştığı gün içinde silmesi üzerine yeni açtığı hesabından değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili İhsan Özkes'in Twitter hesabında bulunan paylaşımları silmesi üzerine çok sayıda CHP'li 'AK Parti'den aday olamadı tweetleri sildi' iddialarında bulundu.

Bunun üzerine Özkes, tartışmalara nokta koyarak, "Bugün tam kurtuldum diye düşünürken bu defa da bak hiçbir yerden olamadın diye hakarete başladılar?. 15 yıl önce vefat eden, belki kemikleri bile toprak olmuş rahmetli anneciğime dahi ağza alınmayacak küfürler ettiler. Bunun üzerine twitterleri silmek istedim. CHP'den ayrıldığıma şükrediyorum" tepkisinde bulundu.
'CHP'liler rahmetli anneme küfretti'

Bunun üzerine twitterleri silmek ve hesabımı kapatmak istedim, bu defa da bak aday olamadı, hesabı kapattı gibi haberler yaptılar.

'Söylediklerimin arkasındayım'

Ben, CHP'den ayrıldığıma ve bana bu küfürleri ve hakaretleri yapanlardan ayrıldığıma şükürler ediyorum.

CHP'den ayrıldıktan sonra yaptıklarımın da ve söylediklerinin de arkasındayım. Devletin dirliği, milletim birliği ve vatanın bütünlüğü önemlidir yani söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Milletvekilliğini düşünseydim CHP'den ayrılmazdım. Benim için milletvekilliğinden çok daha önemli değerler vardır ki paha biçilemez."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...