Bekir Bozdağ: Adaylarla ilgili tepkiler olumlu

Bekir Bozdağ: Adaylarla ilgili tepkiler olumlu

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ, adaylara dair tepkilerin olumlu olduğunu belirterek, "tam isabet yaptığımızı görüyoruz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ, aday listelerinin toplumda büyük bir memnuniyet uyandırdığını belirtti. Bozdağ, milletvekili aday listelerine ilişkin "yansımalara baktığımızda yüzde 95, yüzde 100 oranında bir isabet yaptığımızı görüyoruz" dedi.

Bozdağ, "550 kişilik bir liste hazırlarken, eksikliklerimiz, yanlışlarımız elbette olabilir, sonuçta bunu hazırlayanlar da insandır. İyi niyetle başarılı olma düşüncesiyle bu liste hazırlandı ama birtakım eksikleri de elbette olmuş olabilir. Fakat yansımalara baktığımızda yüzde 95, yüzde 100 oranında bir isabet yaptığımızı görüyoruz" diye konuştu.
 
Kadın aday sayısı
 
Bekir Bozdağ, listede 69 kadın milletvekili adayının yer aldığını ve yaklaşık 40 kadın adayın seçilebileceğini tahmin ettiklerini kaydetti.

Bozdağ, Ankara Arena'da düzenlediği basın toplantısında, yarın yapılacak AK Parti milletvekili aday tanıtım toplantısının saat 10.00'da düzenleneceğini belirterek, tüm vatandaşları Arena'ya davet etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...