Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mardin'de silahlı saldırı, 2 ölü 3 de yaralı var

/ Kaynak: İHA
Mardin'de silahlı saldırı, 2 ölü 3 de yaralı var

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Mardin'in Derik ilçesinde sivil bir araca silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Hastane Kavşağı'nda kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sivil bir araca silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda otomobil içerisinde bulunan Ahmet Kaya ve Sadettin Kaya olay yerinde hayatını kaybetti. Bozo Duran, M. Şerif Seydoşoğlu ve Mirak Yıldız ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 acil servis ambulanslarıyla Derik İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


ÖMERLİ'DE 1 YARALI
Ömerli ilçesinde ise PKK'lı teröristlerce bir eve düzenlenen silahlı saldırıda, 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Mardin'in Ömerli ilçesine bağlı Ovabaşı Mahallesi'nde ikamet eden Mahmut Kanat'ın (50) evine PKK'lılarca silahlı saldırı düzenlendi. Uzun namlulu silahla düzenlenen saldırıda ev sahibi Mahmut Kanat yaralandı. Kanat, saldırının ardından Ömerli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...