Genelkurmay Başkanlığı'ndan Silvan'daki saldırıyla ilgili açıklama

/ Kaynak: İHA
Genelkurmay Başkanlığı'ndan Silvan'daki saldırıyla ilgili açıklama

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Genelkurmay Başkanlığı, Silvan'da otomobilleriyle mesaiye giden iki askerin PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit düştüğünü bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, bugün saat 07.30'da Diyarbakır Silvan ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde, Silvan İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli iki askerin şahsi otomobilleriyle mesaiye giderken, PKK'lı teröristler tarafından çapraz ateşe tutulması sonucu ağır yaralandığı belirtildi. Açıklamada, "Yaralı silah arkadaşlarımız derhal Silvan Devlet Hastanesi'ne sevk edilmişler ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuşlardır. İnsanlıktan nasibini almamış caniler tarafından adice, kalleşçe, alçakça gerçekleştirilen ve bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" denildi. 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...