Eli kanlı terör örgütüne dört koldan operasyon

Eli kanlı terör örgütüne dört koldan operasyon

GÜNDEM Haberleri

Dün Siirt'te İl Jandarma Komutanlığı'na saldıran 2 terörist etkisiz hale getirilirken, bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık eden bir kişi yakalandı.

Kars'ın Kağızman, Hakkari'nin Şemdinli ve Şırnak'ın Uludere ilçelerinde ise yollara yerleştirilen 6 el yapımı patlayıcı güvenlik güçlerince imha edildi. Ağrı'nın Diyadin ilçesinde örgütten kaçan bir terörist, güvenlik güçlerine teslim oldu.  Sokağa çıkma yasağının uygulandığı Diyarbakır'ın Silvan ve Mardin'in Nusaybin ilçelerinde operasyonlar dün de devam etti. Mardin Valiliği, "Sokağa çıkma sasağı ilan edilen bölgelerde yapılan operasyonlarda toplam 9 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Nusaybin ilçemizde toplam 54 barikat ve hendek kapatılmıştır. Kontrollü olarak patlatılan patlayıcı miktarı yaklaşık olarak bin 500 kilogramdır" açıklamasını yaptı. Bu arada Kağızman'da PKK'nın gençlik ve şehir yapılanmasına yönelik yapılan operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinden Suriye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan yabancı uyruklu 3 DAEŞ mensubu yakalandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...