Kapıda ölüm var!

Kapıda ölüm var!

GÜNDEM Haberleri

Terör örgütü PKK, sivil halkı da hedef alıyor.

21 teröristin etkisiz hale getirildiği ve 4 gün sonra sokağa çıkma yasağının kalktığı Mardin'in Nusaybin ilçesinde yaşananlar buna en canlı örnek. Vatandaşlar günler sonra evlerinden dışarı çıkarken, ilçede teröristlerin yol açtığı yıkım ortaya çıktı. PKK'lılar, birçok vatandaşın ev, iş yeri ve aracını yaktı. Mahalle sakinlerinden kapılarını sürekli açık bırakmalarını isteyen teröristlerin buna karşı çıkan vatandaşların evlerinin dış kapılarını uzun namlulu silahlarla taradığı görüldü. 
Kapıda ölüm var!

 Hakkari'de de güvenlik güçlerinin son dönemde gerçekleştirdiği operasyonlarda PKK'ya ağır darbe vurulurken, terör örgütündeki panik telsiz konuşmalarına yansıdı. PKK'nın bölgedeki elebaşlarından Fethi Atalay, telsizden, "Doski operasyonu bizim için kırılma noktası. Şehirlerdeki bütün hücreleri silahlandırarak bir hamle daha yapalım. Halkı, canlı kalkan olarak kullanalım. Sonbahar ve kış dönemi, 2011-2012 yıllarındaki gibi geçerse bozguna uğrarız" itirafında bulundu. 
Bölgede yapılan operasyonlarda, 4'ü Diyarbakır Bismil, 5'i de Hakkari'de olmak üzere 9 terörist öldürüldü. Batman'da ise 4 terörist yaralı ele geçirildi. Bu arada  Van Başkale'de karakola düzenlenen saldırıda 11 asker, 1 korucu ve 1 sivil vatandaş yaralandı. Bölgede 8 terörist de teslim oldu. 
Kapıda ölüm var!

HDP'Lİ VEKİLLER TERÖRİST CENAZESİNDE
HDP Tunceli milletvekilleri Alican Önlü ve Edibe Şahin ile DBP'li Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul, terör örgütünün sözde "Dersim saha komutanı" İsmail Aydemir'in cenazesine katıldı. 
Kapıda ölüm var!


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...