49 terörist öldürüldü!

49 terörist öldürüldü!

GÜNDEM Haberleri

Irak'ın kuzeyinde 35, Diyarbakır Lice'de 14 terörist etkisiz hale getirildi. Terör örgütünün sığınakları yerle bir edildi.

Sözde eylemsizlik kararı alan terör örgütü PKK, yine sözünde durmadı; saldırılarına devam etti. Bunun üzerine Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzey'ndeki Metina ve Zap bölgelerinde tespit edilen PKK'nın üç ayrı barınma alanındaki sığınak ve silah mevzilerine hava harekâtı düzenledi. Hedefler tam isabetle imha edildi, her iki bölgede 35 terörist öldürüldü.  Operasyon kapsamında yapılan arazi aramasında iki mağarada;  bir el bombası,120 elektrikli fünye, 26 bidon mazot, patlayıcı yapımında kullanılan tüp ve düzenekler, hayat malzemesi ve örgütsel doküman ele geçirildi. Diyarbakır Lice'deki hava harekâtında da; hedefler tam isabetle vuruldu; 14 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi. Erzurum'da ise, Şenkaya kırsalında çıkan çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Şahin (24) ile Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Akgöbek (24) şehit düştü. Eskişehirli şehit Şahin'in şehadet haberini baba cezaevinde alırken, anne evinde öğrendi. Hataylı Doğan Akgöbek'in babası ise, gözyaşlarına boğuldu. Akgöbek'in 1 ay önce aldığı otomobil babasının evindeki garajda kaldı. Şehit çavuş, görev yeri olan Erzurum'a götürmediği otomobilin fotoğraflarını, “İlk arabamı aldım, çok şükür” notuyla paylaşmış.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...