Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Babam PKK'lılar yüzünden öldü

Babam PKK'lılar yüzünden öldü

GÜNDEM Haberleri

Acılı oğul, babasının tabutuna PKK renkleri taşıyan bez serilmek istenmesi üzerine "Kesinlikle olmaz, babam onların yüzünden öldü" diye bağırdı.

Ankara'da düzenlenen 'Emek, Barış ve Demokrasi' mitingi öncesi meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuklarına uğurlanıyor. Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden 5 kişi için Ümraniye'de cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen törene HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, CHP'li Gamze Akkuş İlgezdi, Oğuz Kağan Salıcı ve birçok vatandaşlar katıldı. Saldırıda ölen üç çocuk babasın 43 yaşındaki Ahmet Karturlu'nun tabutunun üstüne de terör örgütü PKK renklerini taşıyan bez parçaları serilmek istendi. Ancak bu sırada devreye giren oğlu Harun Karturlu "İstemiyorum sermesinler, benim babam onlar yüzünden öldü" diye bağırdı. Karturlu'yu yakınları güçlükle sakinleştirdi. HDP lideri Demirtaş'a da tepkili olan Karturlu, yakınlarının ısrarı üzerine Demirtaş'ın taziyesini kabul etti. Kılınan cenaze namazlarının ardından cenazeler Ihlamurkuyu Mezarlığına defnedildi. Katliamın en küçük kurbanı Veysel Atılgan ve babası memleketleri Batman'da toprağa verildi. Küçük Veysel için okulunda bir tören düzenlenirken, HDP Gebze İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Saygın'ın cenaze töreninde kızı Dilan, babasının tabutun başında 'Baba sesimi duymuyor musun?' diyerek gözyaşlarına boğuldu. 17 yaşındaki lise öğrencisi Dicle Deli ise İstanbul'da defnedildi. Dicle Deli'nin tabutu başında ablasının 'İsmin gibi akıp gittin Dicle' demesi yürekleri burktu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...