DNA örnekleri karşılaştırılıyor

DNA örnekleri karşılaştırılıyor

GÜNDEM Haberleri

Faillerinin belirlenmesi amacıyla DAEŞ'e katıldığından şüphelenilen bazı kişilerin yakınlarından DNA örnekleri alındığı öğrenildi.

Ebru Karatosun ANKARA
Ankara'daki terör saldırısına ilişkin soruşturma kapsamında, faillerinin belirlenmesi amacıyla DAEŞ'e katıldığından şüphelenilen bazı kişilerin yakınlarından DNA örnekleri alındığı öğrenildi. Ancak savcılık kaynakları, kaç aileden örnek alındığı ve bu kişilerin nerelerde olduklarına ilişkin bilgi vermedi. Öldüğü tespit edilenlerden birinin de yan kesici olabileceği belirtiliyor. Bir kişinin üzerinde 2 cüzdan ve 2 farklı kimlik çıkması bu şüpheyi kuvvetlendirdi. Kimliklerden birinin patlamada ölmeyenlerden birinin olduğu belirlendi. Savcılar koordineli olarak emniyet, olay yeri ve adliyedeki işlemleri takip eden savcıların, anlık bilgi akışını sağlayabilmek için kendi aralarında whatsapp grubu da kurdu. Öte yandan saldırı öncesindeki bazı Twitter paylaşımlarına ilişkin ABD'den IP numaraları talep edildiği öğrenildi. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...