Şehit düşen dayıya son dokunuş

Şehit düşen dayıya son  dokunuş

GÜNDEM Haberleri

Erzurum'un Şenkaya ilçesinde, bölücü terör örgütü mensuplarına karşı yürütülen operasyonlar sırasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu.

Şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı 24 yaşındaki Doğan Akgöbek, memleketi Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde son yolculuğuna uğurlandı. Akgöbek ailesinin 2'si kız 3 çocuğundan evin en küçüğü ve tek oğlu olan Doğan Akgöbek'in Türk bayrağına sarılı tabutunun musalla taşına konmasıyla baba Bayram ile amcaları tabuta sarılıp Kürtçe ağıtlar yaktı. Şehidin babası ve yakınları güçlükle ayakta durabildi. Şehit Akgöbek, binlerce kişinin katıldığı cenaze namazının ardından gözyaşları arasında defnedildi. Aynı saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Şükrü Şahin, ise Eskişehir'de cenaze merasimi gerçekleşti. Cenaze töreninde şehidin tabutunun üzerine Eskişehirspor atkısı konuldu. Şehidin annesi Şaziye ile kızkardeşleri Ferda ve Damla asker şapkası takıp tabutun yanında asker selamı verdi. Kılınan cenaze namazı sonrasında şehit Şahin Kanlıpınar Şehitliği'nde ebediyete uğurlandı.  
Şehit düşen dayıya son  dokunuş

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...