Bahçeli: DDK önemli, gereğini yapmalı

Bahçeli: DDK önemli, gereğini yapmalı

GÜNDEM Haberleri

“Bombalar Rakka'dan Ankara'ya taşınıyorsa burada bir zafiyet vardır ya da bizim bilmediğimiz bir şeyler vardır.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Habertürk-Show TV ortak yayınında gündeme ilişkin soruları cevaplandırırken özetle şunları söyledi:
¥ Ankara'daki eylemi yapan DİSK, KESK, Türk Tabipler Birliği gibi tecrübeli, çok sayıda eylem yapmış grupların daha tedbirli olmaları gerekliydi. Emniyet güçleri ile koordineli çalışmaları gerekliydi.
¥ Emniyet'teki 3 görevden alma toplumu rahatlatmıştır. Suruç ve Ankara katliamını yakından incelemekte fayda var. 20-25 gün kaldı seçime, seçim hükümeti olduğundan dolayı şu an istifaların da önemi yoktur.
¥ Rakka'dan Ankara'ya kadar 935 km yol kat edilerek bombalar Ankara'ya taşınıyorsa burada bir zafiyet ya da bilmediğimiz bir şeyler vardır.
¥ Sayın Cumhurbaşkanı 10 Ağustos'tan bugüne kadar ilk defa bir anayasal görev üstlendi. Bu hayırlı bir adımdır. Devlet Denetleme Kurulu (DDK) çok önemli bir kuruldur. Çalıştırıldığında Türkiye'de birçok şey ortaya çıkacaktır. Devlet Denetleme Kurulu gereğini yapmalıdır.
¥ 'Hayır'da hayır vardır. Biz neye hayır demişiz? Azınlık hükümetine,  erken seçime, seçim hükümetinde görev almaya ve HDP'ye hayır demeyi uygun gördük.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...