Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yavuz harekâtı

Yavuz harekâtı

GÜNDEM Haberleri

Tunceli'de PKK'ya ağır darbe vuruldu. Şehit Binbaşı Yavuz'un adının verildiği operasyonda hainlerin tuzaklanan bombaları imha edildi.

Güvenlik güçleri, PKK'lı teröristlere hem havadan hem de karadan yaptığı başarılı operasyonlarla saldırıyor. Tunceli Valiliği'nce Tunceli- Erzincan kara yolunun trafiğe kapatılmasından sonra, terör örgütü PKK'ya karşı, şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel'in adının verildiği hava destekli büyük bir operasyon başlatıldı. Operasyonlar teröristlerin yol kestiği Zağge bölgesi ile Alacık Köyü yakınlarında sözde PKK Mezarlığı bölgesinde yoğunlaştırıldı. Operasyon kapsamında hâkim tepe ve stratejik alanlara helikopterlerle çok sayıda Jandarma Özel Harekat Timleri indirildi. Karadan giden Mehmetçik ise PKK'lı hainlerin iki ayrı noktada tuzakladığı tahrip gücü yüksek el yapımı patlayıcıları bularak imha etti. Hakkâri'nin Yüksekova İlçesinde ise önceki gün güvenlik güçlerinin başlattığı hendek kapatma operasyonu sabaha kadar devam ederken, teröristler ara sokaklardan polislerin zırhlı araçlarına roketatar ve silahlarla ateş açtı. Grup arasında havai fişek atan göstericilere polis gaz bombası basınçlı su ve plastik mermilerle müdahale etti. Tunceli ile birlikte Hakkari ve Diyarbakır'da yürütülen operasyonlarda 10 terörist ölü olarak ele geçirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...