Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü isim yoğun bakıma alındı!

Ünlü isim yoğun bakıma alındı!

GÜNDEM Haberleri

Karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören eski dünya kıtalararası ağır siklet boks şampiyonu Sinan Şamil Sam, yoğun bakıma alındı.

Sinan Şamil Sam'ın tedavisini takip eden doktor Adnan Bağrıaçık, AA  muhabirine yaptığı açıklamada, Sancaktepe Via Hospital'da yatan eski sporcunun  durumunun kritikleşmesi üzerine yoğun bakıma alındığını kaydetti. Karaciğer yetmezliği bulunan Sam'da böbrek yetmezliği de görüldüğünü  aktaran Bağrı açık, "Sinan, karaciğer yetmezliği tedavisi görüyor ve organ nakli  bekliyor. bugün tabloya böbrek yetmeliği de eklendi. Durumu biraz daha ağırlaştı  ve yoğun bakıma aldık. Şu anda yoğun bakımda. Tabii ki bu bölümde bulunan her  hastanın hayati tehlikesi vardır ama Sinan'ın durumu çok ağır değil. Yoğun  bakımda takibini uygun gördük" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...