HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

CHP-HDP yine el ele

Kaynak:
CHP-HDP yine el ele

GÜNDEM Haberleri  / 

CHP milletvekilleri DHKP-C operasyonunda yaralanan genç kızı hastanede ziyaret etti. HDP ilçe başkanının evinde cephanelik bulundu.

Sırtını terör örgütüne dayadıklarını açıklamaktan çekinmeyen HDP'liler bunu icraatlarında da gösteriyor. Son örnek dün yaşandı. Muş'un Varto ilçesinde HDP İlçe Eş Başkanı Halide Aktay'ın evinin bahçesinde çivilerle güçlendirilmiş 14 el yapımı patlayıcı bulundu. Aktay ile eşi, tutuklandı. İki isim, 19 Eylül'de “Terör örgütüne üye olmak ve yardım yataklık etmek” suçundan cezaevine gönderilmiş; tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. 
 Öte yandan, “Terörü ve onu besleyenleri lanetliyorum” diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerini partililer çabuk unuttu. Milletvekilleri İlhan Cihaner, Hilmi Yarayıcı'nın aralarında bulunduğu bir grup CHP'li, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki terör operasyonunda yaralanan DHKP-C'li Dilek D.'yi hastanade ziyaret etti. PKK'lılar tarafından şehit edilen yüzlerce Mehmetçik için tek bir söz bile etmeyen oyuncu Pelin Batu da heyetteydi. 
DİLEK?DOĞAN?HAYATINI?KAYBETTİ
Sarıyer'deki operasyonda yaralanan ve yoğun bakımda tedavisi süren Dilek Doğan, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Hastaneye gelen Dilek Doğan'ın yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Haberi alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu da hastaneye gelerek aileye başsağlığı diledi. 

GÜNDEM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...