Erdoğan: Şer cephesi topyekûn saldırıyor

Erdoğan: Şer cephesi topyekûn saldırıyor

GÜNDEM Haberleri

“Yeni Türkiye'de saltanatı sarsılanlar topyekûn harekete geçti. Dikkatli bakarsanız hepsi aynı dilden konuşuyor.”

umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur-Sen tarafından Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen "Millete Vefa Yolunda 20. Yıl" programında konuştu. "Gençler, bugünlere kolay gelmedik. Bugünlerin kıymetini bilin” diyen Erdoğan, Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekti. Erdoğan konuşmasında özetle şunları söyledi: “Kula kul olmayacağız, sadece hakka kul olacağız hedefimiz bu olacak, bize yıllar boyunca küfürbazları sanatçı diye yutturmak istediler, bize tek sesli, tek renkli diktatörlerin karşısında el pençe divan duranları televizyon diye yutturmak istediler. Bize sahtekarları, şarlatanları, insanların hem inançlarını sömürenleri din alimi diye yutturmak istediler. Sanatçı, yazar, gazeteci, din alimi denildiğinde sadece akla bunlar geliyordu. Bunlar adeta birer virüs gibiydi. Şimdi bu bereketli topraklarda gerçek din alimleri gerçek sanatçılar yetişmeye başladığında altlarındaki zeminin kaydığını gördüler, Onun için feryat ediyor onun için saldırıyorlar. İşte hemen burda yanıbaşımızdaki o saldırı kolektif bir terör örgütüdür, bunu böyle biliniz. Bazı sivil toplum örgütleri saltanatları sarsıldığı için yeni Türkiye'ye tahammül edemiyorlar. Bu ülkede artık çok sesli özgür bir medya olduğu için Yeni Türkiye'ye saldırıyorlar. Eğer dikkatli bakarsanız hepsi aynı dilde konuşuyor.  Atatürk'ün kurmasıyla övünen siyasi bir partinin başkanı 'PKK niye silah bıraksın' diyor. PKK ile DEAŞ aynı istikamet doğrultusunda hareket ediyor. Pensilvanya medyası ile PKK medyası aynı dili kullanıyor. Neden?  Çünkü hepsinin hedefi Yeni Türkiye. Bunların hedefi biz değiliz, hedefleri millettir, milli iradedir. İstanbu'da Hilton arazisine el koymak isteyenler istedikleri olmadıkça PKK ile aynı dili kullanabiliyor. Terörü meşrulaştırmak için ellerinden geleni yapabiliyorlar. Son zamanlarda malum bir tanesi ne demeye başladı? PKK'nın bizimle alakası yok. Buna millet inandı mı? Bunu söylemesinin sebebi kampanya yürütücüsünün verdiği talimattır. Bu ülkeyi içeride ve dışarıda DEAŞ terör örgütüne destek veriyor gösterecek kadar alçaklar. Burada bizim edebimize güvenip hiç kimse edepsizlik yapmaya kalkışmasın. Biz yalan söylemeyiz, iftira üretmeyiz. Ama kusura bakmasınlar bu edepsizlere de meydanı bırakmayız.”
Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit polis ve askerlerin ailelerini telefonla       arayarak, devlet ve milletin her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...