Kılıçaslan: PKK dinsiz Kürtler istiyor

Kılıçaslan: PKK dinsiz Kürtler istiyor

GÜNDEM Haberleri

Alimler ve Medreseler Birliği Başkanı Enver Kılıçaslan, “Kürtler, PKK'dan gördüğü zararı kimseden görmemiştir.'

Alimler ve Medreseler Birliği Başkanı Enver Kılıçaslan, “Kürtler, PKK'dan gördüğü zararı kimseden görmemiştir. Terör örgütü PKK'nın hem maddi hem manevi olarak Kürtlere yaptığı zulüm, bugüne kadar hiç kimse tarafından yapılmamıştır. Kürtler kadar dindar bir millet yoktur. Binlerce, on binlerce, yüz binlerce Kürt genci dinsiz yapıldı. Allah'a, peygamberlere, kıyamete inanmıyorlar” dedi.
DBP'li Yenişehir Belediyesinin, “çocuk gelinlere dikkati çekmek” için billboardlara astığı ve Hazreti Muhammed'e hakaret içeren afişe de tepki gösteren Kılıçaslan, şunları söyledi: “Gerçekten siz Kürtlerin iyiliğini isteseydiniz, Kürtlerin haklarını isteseydiniz, Kürtlerin peygamberine hakaret etmezdiniz. Bu millet dindardır, bu millet Müslümandır. Bu millet peygamberi için canını, malını, evlatlarını verir. Zannetmesinler ki bu millet peygamberini terk eder.”
Mardin'de terör örgütü PKK ve gençlik yapılanması YDG-H mensuplarının bazı camileri mühimmat deposu olarak kullandığını belirten Kılıçaslan, “Camiler Allah'ın evleridir” sözünü hatırlatarak, “Hristiyanların, Yahudilerin bile İslam'ın bazı hükümlerine hürmeti vardır. PKK ve YDG-H, milletin camilerden uzaklaşmasını istiyor. Camilerin, teröristler için silah deposu olarak kullanılmasını istiyorlar. 6 ve 7 Ekim'de de Kur'anları yaktılar, kitapları yaktılar. Bir insan dinini terk etti mi, her şeyi terk eder. Terör örgütünün gayesi şimdiye kadar dinine, haysiyetine, şerefine, örf ve adetine bağlı kalan Kürt milletini bunlardan koparmaktır” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...