Kış şartlarında da operasyon sürecek

Kış şartlarında da operasyon sürecek

GÜNDEM Haberleri

Ahmet Davutoğlu, dün “güvenlik zirvesi”nde gelişmeleri masaya yatırdı

Haber Merkezi Ankara
Terör örgütleriyle ve Paralel Yapı'yla mücadele konusundaki kararlılığını seçimler öncesinde ve sonrasında sık sık tekrarlayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün “güvenlik zirvesi”nde gelişmeleri masaya yatırdı. Çankaya Köşkü'nde 2 saat süren toplantı sonrası Başbakanlık'tan yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Terörle mücadele amacıyla yürütülen huzur ve demokrasi operasyonlarında son durum detaylı bir şekilde ele alınmış, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bölücü terör örgütüne dönük operasyonlarının hız kesmeden devam etmesi kararlaştırılmıştır. Sayın Başbakanımız kış şartlarında da operasyonların kesintisiz sürdürülmesi talimatı vermiştir.”
Açıklamada, Suriye'de yaşanan gelişmeler, sınır ötesinde DAEŞ unsurlarına karşı yürütülen operasyonlar ve koalisyon güçleri ile birlikte yürütülen harekatın da toplantıda ele alındığı kaydedildi. Toplantı öncesinde de Başkent'te dikkat çekici bir görüşme gerçekleşti. Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, sabah saatlerinde Genelkurmay Karargahı'na giderek, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile görüştü. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...