Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'dan Putin'e Sokullu Mehmet Paşa göndermesi

Düzenleyen:
Erdoğan'dan Putin'e Sokullu Mehmet Paşa göndermesi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk İş 22. Olağan Genelkurulu'nda Rusya ile yaşanan krize değinerek Putin'e Sokullu Mehmet Paşa örneğini vererek gönderme yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk İş 22. Olağan Genelkurulu'nda Rusya ile yaşanan krize değindi. Erdoğan "Eğer Rusya, 'Türkiye DEAŞ'ten petrol alıyor' iddiaları için ispat sunamazsa Putin de o makamda durmasın" dedi.

SOKULU MEHMET PAŞA GÖNDERMESİ
 
Suriye ile ilgili görüş farklılığımız olan  ülkelere karşı özel bir husumetimiz yoktur. Bununla birlikte egemenlik  haklarımızla ilgili hassasiyetimizden en küçük bir taviz vermemizi de kimse  bizden beklemesin. Bu millet aç kalır, açıkta kalır ama asla istiklalinden  vazgeçmez. Sokullu Mehmet Paşa, İnebahtı Savaşı ile ilgili, 'Biz Kıbrıs'ı almakla sizin kolunuzu kestik, sizse İnebahtı'nda bizim sakalımızı traş ettiniz' diyor.  Kesilen kol yerine gelmez ama kesilen sakal daha gür olarak yeniden çıkar. Türkiye, bugün de kendisine dost olanlara kazandıran, husumet besleyenlere  kaybettiren bir konumdadır."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...