Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da helikopter destekli operasyon!

İstanbul'da helikopter destekli operasyon!

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından özel harekat timleriyle şafak vakti helikopter destekli terör operasyonu düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, başta Bayrampaşa, Eyüp, Ümraniye ve Ataşehir olmak üzere 15 ilçede tespit edilen 20'ye yakın adrese, helikopter ve özel harekat polisleri desteğiyle operasyon düzenledi. Bayrampaşa'da 4 katlı bir apartmanın 2. katındaki daireye giren ekipler, burada bulunan bir şüpheliyi etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan şüphelinin evinde arama yapıldı. Eyüp Yeşilpınar'da da bir şüpheli gözaltına alındı. Polis helikopteri operasyon yapılan bölgede havadan koordinasyon sağladı. İstanbul'da 10 şüphelinin gözaltına alındığı, 5 ilde daha aynı kapsamda operasyon düzenlendiği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...