Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nusaybin’de 2 PKK'lı öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Nusaybin’de 2 PKK'lı öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Mardin’in Nusaybin ilçesindeki çatışmalarda 2 terörist öldürüldü.

Mardin Valiliği’nce, Nusaybin İlçe Kaymakamlığı tarafından dün 07.00’da Abdulkadirpaşa, Yenişehir, Fırat ve Dicle mahallelerinde ilan edilen sokağa çıkma yasağına ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, ilçedeki çatışmalarda şu ana kadar 2 teröristin öldürüldüğü belirtildi. Zırhlı askeri ve polis araçlarının geçişleri sırasında yollara tuzaklanan patlayıcıların infilak ettirilmesi sonucu 6 polis ile 6 askerin yaralandığına dikkat çekilen açıklamada, güvenlik güçlerinin tedavilerine devam edildiği bildirildi.

Açıklamada, ilçede 1 kişinin de hayatını kaybettiğine işaret edilerek, şu ifadelere yer verildi:

“PKK/KCK mensuplarınca güvenlik güçlerine yönelik olarak gerçekleştirilecek saldırılarda kullanılmak üzere hazırlanan patlayıcı maddenin tuzaklanması esnasında infilak etmesi sonucu bir şahıs hayatını kaybetmiş olup, cenazesi otopsi için Nusaybin Devlet Hastanesi’ne gönderilmiştir. Yapılan ön otopside şahsın şarapnel parçaları sonucunda hayatını kaybettiği anlaşılmış olup kesin otopsi sonucu için Mardin Devlet Hastanesine gönderilmiştir. Olayla ilgili adli işlemler devam etmektedir. Herhangi bir operasyon ve harekatın bulunmadığı Dicle Mahallesi’nde Bölücü Terör Örgütü tarafından patlatıldığı düşünülen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu biri çocuk olmak üzere 5 şahıs yaralanmış olup tedavileri halen Nusaybin ve Mardin Devlet Hastanelerinde devam etmektedir. Yaralı şahıslardan birinin kaydı bulunmakta olup, olayla ilgili adli işlemler devam etmektedir.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...