Mardin'de polise bombalı saldırı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mardin'de polise bombalı saldırı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristler, köy yoluna tuzakladıkları patlayıcıyı polis zırhlı aracının geçişi sırasında uzaktan kumandayla infilak ettirdi.

Patlama aracın geçişinden hemen sonra meydana gelmesi nedeniyle şans eseri ölen ve yaralanan olmadı. Saldırı, Nusaybin İlçesi'nin Akçatarla Köyü karayolu üzerinde bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Teröristler yol kenarına tuzakladıkları bombayı polis zırhlı aracının geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Şiddetli patlama, şans eseri zırhlı aracın geçişinden saniyeler sonra meydana gelmesi nedeniyle saldırıda ölen ve yaralanan olmadı. Patlama nedeniyle karayolunda çukur oluştu. Olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri, karayolunu ulaşıma kapatarak Jammer'li araçlar eşliğinde başka patlayıcı bulunup bulunmadığını araştırdı. Polis, bombalı saldırı düzenleyen teröristleri yakalamak için bölgede geniş kapsamlı operasyon başlattı.

YASAKLI MAHALLELERDE OPERASYON SÜRÜYOR
Nusaybin'de hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için sokağa çıkma yasağı 3'üncü gününe giren Abdulkadir Paşa, Fırat, Yenişehir ve Dicle mahallelerinde operasyonlar devam ediyor. Mahallelerden zaman zaman silah ve patlama sesleri duyuluyor.
Bu arada Nusaybin'de bugün esnaf sokağa çıkma yasağını protesto etmek için işyerlerini açmadı. Esnafın kepenk kapattığı ilçenin birçok yerleşim yerine de 2 gündür elektrik verilemiyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...