Adana'da 1000 polisle dev operasyon!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Adana'da 1000 polisle dev operasyon!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Adana'da torbacı adı verilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenleyen Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, sokakları didik didik aradı. 3 kilo esrar ele geçiren polis 15 satıcıyı gözaltına aldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Terörle Mücadele ile Asayiş şubelerinden de destek alarak yaklaşık 1000 polisle, merkez Yüreğir İlçesi'nin Çamlıbel Mahallesi'ne baskın yaptı. Uyuşturucu satıcılarının yoğun olarak kullandığı ileri sürülen Çamlıbel Bulvarı'nı ablukaya alan polis, caddedeki işyerleri ve evlere girdi. Çöp yığınları, odunluklar, barakalar, refüjdeki ağaçlar ve altındaki çiçeklerden, duvarlardaki tuğla deliklerine kadar her yer narkotik köpeklerle arandı.

SATIŞA HAZIR 3 KİLO ESRAR
Operasyonun güvenliğini sağlayan yüzleri maskeli, çelik yelekli ve ellerinde uzun namlulu silahlarla bekleyen sivil polisler çevrede kuş uçurtmadı. Üzerlerindeki kıyafetlerle ilgi odağı haline gelen Özel Harekat Timleri ise çocuklarla şakalaşıp, gergin havayı yumuşatmaya çalıştı. Ekiplerin yaptığı aramalarda satışa hazır 3 kilo esrar ele geçirildi. Ara sokaklara girerek kaçmak isteyen 15 torbacı ise yakalandı.
Gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...