Geçici görevle gitti, şehit düştü

Düzenleyen:
Geçici görevle  gitti, şehit düştü

GÜNDEM Haberleri

Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Özel Harekât Polisi Mesut Demirkan, Çorum’un Boğabağı köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekât Daire Başkanlığı’nda görevliyken geçici görevle gittiği Nusaybin’de şehit olan Demirkan’ın cenazesi Mardin’de düzenlenen törenin ardından Çorum’un Boğabağı köyüne getirildi. Şehidin cenazesi kılınan namazın ardından köy mezarlığında defnedildi. Demirkan’ın yakınları, cenaze töreninde ayakta durmakta zorluk çekti. Cenaze törenine Vali Ahmet Kara, AK Parti Çorum Milletvekilli Salim Uslu, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, askeri ve polis yetkilileri, belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

KÜÇÜK OĞLU DA KATILDI 

Şehidin cenazesinde küçük oğlu Kaan da getirildi. Cenaze töreni boyunca dedesi Şevket Avcı’nın kucağında bekleyen minik Kaan bir süre sonra uyuyakaldı. 

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...