Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rus savaş gemisine denizaltılı takip

Düzenleyen:
Rus savaş gemisine denizaltılı takip

GÜNDEM Haberleri

Rus donanmasına ait Caesar Kunikov adlı savaş gemisi, Türk donanmasına ait bir denizaltı kontrolünde İstanbul Boğazı'ndan geçti. Aynı gemi 4 Aralık'ta boğaz geçişi sırasında güvertedeki bir Rus askerin omzunda füze taşımasıyla tartışmaya neden olmuştu.

Ege Denizi'nden gelerek dün Çanakkale Boğazı'nı geçen 125 metrelik "Ropucha-I" sınıfı 158 borda numaralı "Caesar Kunikov" adlı gemi, Marmara Denizi'ne geldi.

 Sarayburnu önünden ilerleyerek İstanbul Boğazı'nı geçen Caesar Kunikov, daha önce güvertede omuzunda füze taşıyan bir asker nedeniyle iki ülke arasında krize neden olmuştu. Savaş gemisi bu kez İstanbul Boğazı'ndan geçerken güvertede bulunan askerlerin silahsız olduğu dikkat çekerken, bazı üniformalı askerlerin, kamera ve fotoğraf makineleriyle çekim yaptıkları görüldü.
Rus savaş gemisine denizaltılı takip
Boğaz geçişinde hızla yol alan gemiye sahil güvenlik botu eşlik etti. Rus savaş gemisi, Türk donanmasına ait bir denizaltı kontrolünde geçti. Denizaltı, 3. Köprü açıklarında yüzeye çıkarak takibi bıraktı. DHA
Rus savaş gemisine denizaltılı takip

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...