'Peygamber diyarından hainleri temizleyeceğiz'

Düzenleyen:
'Peygamber diyarından hainleri temizleyeceğiz'

GÜNDEM Haberleri

Şehit yakınları Gaziler ve Gazi yakınlarının istihdamına ilişkin kura töreninde konuşan Ahmet Davutoğlu, "Peygamber diyarından hainleri temizleyeceğiz" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;

Terör odakları temizleninceye kadar mücadelemiz aralıksız sürecek. Peygamber diyarından hainleri temizleyeceğiz. Vatandaşlarıma sesleniyorum bu mücadelemizde deletin yanında olun. Cizre'de, Silopi'de halkın huzur içinde yaşaması için her şeyi yapacağız. Kimseyi bu zalimlerin eline bırakmayacağız. Bu ülkenin yanında yer alan kimseyi mağdur etmeyeceğiz.
"Kobani olaylarından bu yana siyasi sicilini giderek bozan HDP, şimdi de hendeklerle, barikatlarla kendisini var etmeye çalışıyor. Bu yol, yol değildir. Hendek siyasetinin devamı, bir ötesi adımı yer altı siyasetidir. Bütün bunlar ise demokrasiye ihanettir, halka ihanettir, vatana ihanettir."
Milletimiz bizim sözümüzün senet olduğu bilinciile bizden desteğini esirgemedi ve bizi iktidara getirdi. Halkın huzur ve sukunü için kolları sıvadık.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...