Demirtaş’tan sokak ağzı

Düzenleyen:
Demirtaş’tan sokak ağzı

GÜNDEM Haberleri

Uzun süredir ortalıkta gözükmeyen HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, dün terör operasyonlarını eleştirirken seviyeyi iyice düşürdü.

Uzun süredir ortalıkta gözükmeyen HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, dün terör operasyonlarını eleştirirken seviyeyi iyice düşürdü. Demirtaş, güvenlik güçlerinin operasyon yaptığı yerlerde korku ve panik havası değil coşku olduğunu öne sürerek, "Zaten o insanlar şerefli bir davanın savunucularıdır” diyerek terör propagandası yaptı. Operasyonları katliam olarak niteleyen Demirtaş, “26- 27 Aralık’ta DTK olarak Diyarbakır’da yapacağımız olağanüstü kongrede özerklik kararı alacağız. Kanun dışı davranan devletin kendisidir. Parlamentodan çekilme gibi bir kararımız yok. Zaten sine-i milletteyiz” diye konuştu. Halka kan kusturan PKK'ya arka çıkan, hendek ve barikatları savunan Demirtaş, teröristlerin yaktığı cami ve okullar için de devleti suçladı. Daha önce 6-8 Ekim olaylarında fitili ateşleyen isim olan Demirtaş, “Onurlu direnişi sahiplenmeye çağırıyoruz. Siz ancak bu toprakların kanalizasyonunu temizlersiniz” diyerek, operasyonları eleştirdi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...