Bekir Bozdağ'dan Fetullah Gülen açıklaması

Düzenleyen:
Bekir Bozdağ'dan Fetullah Gülen açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ gazetecilere Gülen ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Gülen'in iade süreci ile ilgili basına bilgi verileceğini açıkladı. Soruşturmanın gizliliği ihlal ediliyor. Kırmızı bülten kararı bakanlığa ulaştı. Bununla ilgili gerekli yazıyı önümüzdeki günlerde İnterpol Daire Başkanlığı'na ileteceğiz. Süreç devam ediyor. Gülen'in Türkiye'ye gelmesi daha doğru olur. Umarım Türkiye'ye gelir ve ifade verir.

CHP'Lİ ERDEM'İN İDDİALARI
CHP'li Eren Erdem'in açıklamalarına anlam veremiyorum. Kendisinin söyledikleri ile açıklamaları uyuşmuyor. Kendi ağzından çıkan sözleri farklı bir şekilde yorumlayacak Türkiye'de kaç insan var. Benim anladığım çok açık, milletin aklıyla alay ediyor. İran ile Türkiye savaşa gitse ben İran'ın yanında yer alırım diyor. Türkiye ile başka ülke arasında bir sorun olduğunda Türkiye'nin karşısında olurum diyen bir milletvekiline ne denir. Buna genel başkanı müdahale etmelidir. Bu milletin hazmedebileceği bir şey değildir. Bu güne kadar İran'ın karşısında duranlar bugün İrancı oldular. Bunu ben Türk milletine şikayet ediyorum.

EREN ERDEM'E SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM
Benimle de ilgili iftiralarda bulundu. Ben Erdem ile ilgili suç duyurusunda bulundum. Bu haberi yayınlayan bütün gazetelerin yetkililerine tekzip gönderilmiştir. Ben sayın başsavcı ile hayatımda yanyana gelmemişimdir. Yüzyüze gelmedim telefonda konuşmadım. Beni hiç konuşmadığım biriyle konuşturmuş. Bu bir iftiradır. Yanıma çağırmam da söz konusu değildir. Adana'da ilgili mahkemede yargılama devam ediyor. Hukukun ona yargı kuralları içerisinde müdahalesini beklemekteyiz.

TUTUKLU GAZETECİLER
Bazı medya organları olayı çarpıtıyor. Haber yaptığı için hüküm giyen bir gazeteci yok.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...