Erdoğan, Afgan mevkidaşı onuruna akşam yemeği verdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Erdoğan, Afgan mevkidaşı onuruna akşam yemeği verdi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, davetlisi olarak Türkiye’ye iki günlük resmi ziyaret gerçekleştiren Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani Ahmedzai’nin onuruna akşam yemeği verdi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki akşam yemeğine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani Ahmedzai, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Maliye Bakanı Naci Ağbal ile Afgan yetkililer katıldı. Yemek öncesi Başbakanlık TİKA Başkanı Serdar Çam, TİKA’nın Afganistan’daki faaliyetlerini içeren fotoğrafları Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Afganistan Cumhurbaşkanı Ahmedzai’ye gösterdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...