Şehidi 5 bin kişi uğurladı

Düzenleyen:
Şehidi 5 bin kişi uğurladı

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in (25) cenazesi, memleketi Ordu’nun Akkuş ilçesinin Salman köyünde defnedildi.

İlk tören, şehidin Samsun’daki evinin önünde gerçekleştirildi. Anne Esme Özdemir, “Şimdi seni kağıtlardan mı öpeceğim yavrum? Vatan sağ olsun” dedi. Şehidin 5 aylık hamile eşi Leyla Özdemir de, okunan dualara gözyaşlarıyla eşlik etti. Merasime katılan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, şehit ailesine başsağlığı diledi. Nuh Özdemir için düzenlenen cenaze merasimine yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Bu arada Başbakan Ahmet Davutoğlu, şehit ailesinin evinin yenilenmesi ve ayrı bir konut tahsis edilmesi talimatını verdi. Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehidin baba evinin yeniden yapılacağını açıklarken, Samsun Büyükşehir Belediyesi de, aileye ev hediye edileceğini duyurdu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...