Bülent Ersoy'un yakalandığı hastalıktan 2 kişi öldü!

Düzenleyen:
Bülent Ersoy'un yakalandığı hastalıktan 2 kişi öldü!

GÜNDEM Haberleri

Manisa’da ve Konya’da iki kişi daha H1N1 virüsü sebebiyle hayatını kaybederken, İstanbul’da ünlü sanatçı Bülent Ersoy ile annesi ve şoförü, Antalya ve Zonguldak’ta da iki kişi domuz gribi şüphesiyle tedavi altına alındı.

Özellikle 2009 yılında tüm Türkiye’de etkili olan ‘Domuz Gribi’ hastalığı hortladı. Manisa’da ve Konya’da iki kişi daha H1N1 virüsü sebebiyle hayatını kaybederken, İstanbul’da ünlü sanatçı Bülent Ersoy ile annesi ve şoförü, Antalya ve Zonguldak’ta da iki kişi domuz gribi şüphesiyle tedavi altına alındı.  Manisa’da 53 yaşındaki Meral K,  yoğun ateşle kaldırıldığı Salihli Devlet Hastanesi’nden önceki gece Manisa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Tahlillerinde H1N1 virüsünün pozitif çıktığı öğrenilen Meral K. hastaneye getirildikten 1 saat sonra hayatını kaybetti. Konya’da 4 yaşındaki Hasan T.  2 gün boyunca yoğun bakımda kaldığı hastanede, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Yüksek ateş ve kusma nedeniyle hastaneye getirilen çocuğa yapılan testte H1N1 virüsünün pozitif olduğu tespit edilmişti. Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy’un durumuyla ilgili açıklama yapan Gaziosmanpaşa Avrupa Özel Şafak Hastanesi Başhekimi Bülent Şahin ise, “Tahliller bize domuz gribini işaret ediyor. Şu anda genel durumu çok iyi. Kendisinden sonra annesi ile şoförü de aynı şikâyetle hastanemize yatırıldı. Şoförünün durumu daha iyi ancak annesi biraz ağır” diye konuştu. Şahin, Ersoy’u iki güne taburcu etmeyi hedeflediklerini söyledi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...