Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MHP’nin gündemi de Yeni Anayasa

Düzenleyen:
MHP’nin gündemi de Yeni Anayasa

GÜNDEM Haberleri

Yeni Anayasa tartışmalarının yoğunlaştığı bir dönemde Kızılcahamam’da kampa giren MHP’nin de gündeminde yeni anayasa tartışmalarının olduğu bildirildi.

2 gün sürecek toplantı öncesi MYK Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu ve Milletvekillerine Faruk Bal’ın yazdığı ‘Yeni Anaya Beklentisi’ adlı kitap dağıtıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kamp öncesi Ülkücü Şehitleri Anıtı’nı ziyaret etti. Bahçeli, ülkücü şehitler için dua ederek, şehitlerin isimlerinin yer aldığı bölümlere karanfil bıraktı. Anıtta incelemelerde bulunan Bahçeli partililerle fotoğraf çektirdi. MHP lideri Bahçeli, daha sonra Belediye Başkanı Muhittin Güney ile birlikte ‘Şehit Ağacı’nı ziyaret etti. Başkan Güney’in daveti üzerine Kızılcahamam Belediyesi 100’üncü Yıl Eğitimci Nuray Yeşil Müzesi’ne giden Devlet Bahçeli’ye, 1999 yılında Kızılcahamam’ı ziyarete geldiğinde Başkan Güney’in babası ile çektirdiği fotoğraf gösterildi. Müzedeki tüm eserleri inceleyen Bahçeli, hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...