Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'PDY ve destekçileri şimdi de Diyanet'e itibar suikasti yapıyorlar'

Düzenleyen:
'PDY ve destekçileri şimdi de Diyanet'e itibar suikasti yapıyorlar'

GÜNDEM Haberleri

Adalet Bakanı Bozdağ Paralel Devlet Yapılanması ve destekçileriyle beraber dinden, dindarlardan rahatsız "zavallıların" şimdi de Diyanet İşleri Başkanlığına "itibar suikastı" yaptıklarını ifade etti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Diyanet'i itibarsızlaştırmak isteyen alçaklar amaçlarına ulaşamayacaklardır ama kirli niyetlerinin pisliğinde debelenebilirler" dedi.

Bozdağ, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, Paralel Devlet Yapılanması ve destekçileri ile beraber dinden, dindarlardan rahatsız "zavallıların", şimdi de Diyanet İşleri Başkanlığına "itibar suikasti" yaptıklarını ifade etti.

Diyanet İşleri Başkanlığının, İslam'ın doğru öğretilmesi, öğrenilmesi, doğru anlatılması, anlaşılması ve doğru yaşanmasının sigortalarından olduğunu vurgulayan Bozdağ, şunları kaydetti:

"İslam'ın doğru öğretilmesi, öğrenilmesi, doğru anlatılması, anlaşılması ve doğru yaşanmasından rahatsız olanlar, daima Diyanete karşı olmuştur. İslamdan, Müslümandan rahatsızlar ile kafasına göre din arayışında olanlar, bundan sonra da Diyanetten rahatsız olmaya devam edecektir. Diyanet, İslamın, Müslümanın, huzurumuzun, birliğimizin, kardeşliğimizin ve maneviyatımızın hizmetindedir, hizmetinde olmaya da devam edecektir. Diyaneti itibarsızlaştırmak isteyen alçaklar, amaçlarına ulaşamayacaklardır ama kirli niyetlerinin pisliğinde debelenebilirler."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...