Sultanahmet'te patlama oldu, 10 ölü, 15 yaralı

Düzenleyen:
Sultanahmet'te patlama oldu, 10 ölü, 15 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Sultanahmet'te patlama oldu, olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Sultanahmet'teki patlamada 10 ölü ve 15 yaralının olduğu öğrenildi

İstanbul polisi alarma geçti, yaklaşık 10 dakika kadar önce Sultanhamet'te meydana gelen patlamanın tramvay durağı yakınında olduğu ve canlı bomba iddiasının da kuvvetli olduğu bildiriliyor... Kesin sebebi belli değil, çok sayıda ölü ve  yaralının olduğu da elde edilen bilgiler arasında...Öte yandan, olay yerine giden bir polis ekibi kaza yaptı. Kazada bazı polis memurları yaralandı. Dikilitaş'ın çevresinde araç giriş ve çıkışına da izin verilmiyor. Yaralıların çoğu Haseki Eğitim Ve Araştırma hastanesine sevk edildiği az önce aktarılan bilgiler arasında. Patlama, Taksim, Kasımpaşa, Eyüp, Çağlayan gibi çevre ilçelerden de duyuldu. 

Sultanahmet Meydanı'nda meydana gelen, ölü ve yaralıların olduğu patlamanın Dikilitaş civarında Alman Çeşmesinin olduğu bölümde bir turist kafilesinin arasına karışan canlı bomba tarafından gerçekleşterildiği iddia ediliyor. 
 

Öte yandan, olay yerine giden bir polis ekibi kaza yaptı. Kazada bazı polis memurları yaralandı.

Görgü tanıklarının verdiği ifadelerde yer alan bilgiler ise şöyle oldu: Yerde çok sayıda yaralı vardı, kuvvetli bir kaos ortamı oluştu. Patlamanın kuvveti deprem kadar vardı. Olay yeri polisle çevrili, güvenlik çemberi var. Yerdeki yaralıların arasından ne kadar ölü var tahmin etmek zor. 


Ayrıntıları aktaracağız...
 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...