Sivas - Malatya yolu ulaşıma kapandı!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Sivas - Malatya yolu ulaşıma kapandı!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Sivas yakınlarındaki 1750 rakımlı Yağdonduran mevkisindeki yoğun tipi nedeni ile Sivas- Malatya karayolu ulaşıma kapandı.

Karayolları ekipleri kapalı yolları açmak için seferber oldu. Sivas-Malatya karayolu 55'inci kilometrede yer alan Yağdonduran geçidinde geceden itibaren rüzgarla birlikte tipi etkili oldu. Tipi nedini ile Sivas-Malatya karayolu her iki yönden karşılıklı olarak sabah 08.00'den itibaren ulaşıma kapatıldı. Sivas'tan Malatya yönüne giden araçlar polis ekiplerince Ulaş ilçesi girişinde durdurularak seyirlerine izin verilmedi. Malatya yönünden gelen araçlar da Kangal ilçesinde bekletildi. Tipi nedeni ile görüş mesaesinin yer yer 1 metreye kadar düştüğü bölgede, karayolları ekipleri çok sayıda iş makinesi ile yol açma ve tuzlama çalışmalarına ağırlık verdi. Acil olarak kent merkezine gitmek zorunda olan araçları iş makineleri eşliğinde geçişine izin verildi. Tipinin devam etmesi ve yağışın artması nedeni ile krayolunun gün boyu ulaşıma açılmasının zor olduğu bildirildi. Zorunlu olmadıkça bu istikamete yola çıkılmaması uyarısı yapıldı. Bölgede çalışan Karayolları ekipleri, gece saatlerinden itibaren zor şartlar altında görev yaptıklarını, ancak tipi nedeni ile ulaşımın sağlanamadığını dile getirdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...