Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin son yolculuğuna uğurlandı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin'in cenazesi, memleketi Adana'nın Ceyhan ilçesinde toprağa verildi.

Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, "helallik" alınması için Emek Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Burada şehidin babası Mehmet, annesi Beyhan, kızı Vuslat ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Silvan Jandarma Komutanlığında görevli kardeşi Jandarma Uzman Çavuş Serkan Şahin'de "O'nun yerine keşke ben şehit olsaydım" diyerek gözyaşı döktü. Şehidin cenazesi buradan Merkez Abdulkadir Ağa Camisi'nin avlusuna götürüldü. Adana İl Müftüsü Arif Gökçe, ikindi namazının ardından şehit Şahin için burada cenaze namazı kıldırdı. Namazdan sonra şehit Şahin'in cenazesi göz yaşlarıyla, Ceyhan Asri Mezarlığı'na defnedildi.
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin son yolculuğuna uğurlandı
Törene, şehidin yakınlarının yanı sıra Vali Mustafa Büyük, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, kamu kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin son yolculuğuna uğurlandı
Ankara'dan geçici görevle Diyarbakır'ın Sur ilçesine gittiği öğrenilen 29 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Şahin, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit düşmüştü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...