HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

HDP milletvekilinin bulunduğu evde arama yapıldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
HDP milletvekilinin bulunduğu evde arama yapıldı
PKK, Şırnak, Haber

GÜNDEM Haberleri  / AA

Şırnak'ta terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonun sürdüğü İdil ilçesinde, güvenlik güçlerinin bulunduğu bölgenin kamerayla izlendiği iddiası üzerine, HDP Şırnak Milletvekili Encü'nün de bulunduğu bir evde arama yapıldı

Şırnak'ta PKK'lı teröristlere yönelik operasyonların  sürdüğü İdil ilçesinde, güvenlik güçlerinin bulunduğu bölgenin kamerayla  izlendiği gerekçesiyle HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü'nün de bulunduğu bir  evde arama yapıldı. İdil'de terör örgütü PKK mensuplarının yakalanması, patlayıcılarla  tuzaklanan çukur ve barikatların bertaraf edilmesi, halkın can ve mal  güvenliğinin sağlanması için ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından güvenlik  güçlerince başlatılan "Şehit Özel Harekat Polisi Ersin Yıldırım Operasyonu" devam  ediyor. Aşağı Mahalle'de bir evden, güvenlik güçlerinin bulunduğu bölge ile  kaymakamlık konutunun kamerayla izlendiği iddiası üzerine, polis ekipleri, alınan  arama kararının ardından HDP Şırnak Milletvekili Encü'nün de bulunduğu evde arama  yaptı. Aramada evde bulunan üç kameraya el konuldu, ruhsatı ibraz edilemeyen  bir tabanca ele geçirildi.

Evin bir iş adamına ait olduğu belirtildi. Konuyla ilgili dört kişi gözaltına alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...