Başbakan Davutoğlu'ndan Konya polisine tebrik

Başbakan Davutoğlu'ndan Konya polisine tebrik

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya'da otomobille kazaya karıştıktan sonra kaçan ve yakalanan kişilerin "Ahmet Davutoğlu da bizim oralı" sözleri karşısında gerekli işlemleri yapan polis memurlarını tebrik etti.

Başbakanlık yetkililerinden alınan bilgiye göre, Davutoğlu, kamuoyuna yansıyan olay üzerine, akrabası veya hemşehrisi, kim olursa olsun bir ayrıcalığının olmadığını, kanunlar önünde herkesin eşit olduğunu ifade etti.
Davutoğlu, görevlerini en iyi şekilde yapan polisleri Konya Valisi Muammer Erol vasıtasıyla tebrik etti, Konya'ya geldiğinde polis memurları ile bir araya geleceğini söyledi.
Konya'da, geçen günlerde, bir otelin giriş kapısına çarpan otomobili kovalamaca sonunda durduran polisler içindeki 3 kişiyi gözaltına almak istemiş, söz konusu kişiler Başbakan Davutoğlu ile aynı köyden olduklarını söyleyerek polislerden işlem yapmamalarını talep etmiş ancak polis ekipleri gerekli işlemi yapmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...