Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aileler şikayet etti, DHKP-C’ye operasyon düzenlendi!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Aileler şikayet etti, DHKP-C’ye operasyon düzenlendi!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul’da terör örgütü DHKP-C’ye bağlı Gençlik Derneği Fedarasyonuna, bir ailenin şikayeti üzerine operasyon düzenlendi.

Baskında 3’ü kadın 6 şüpheli gözaltına alınırken, 2 şüpheli genç için ailelerinin kayıp ilanı verdiği ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, polisi araya bir aile, çocuklarının kaçırılıp Okmeydanı’nda bulunan Gençlik Derneği Federasyonu’nda tutulduğuna dair şikayette bulundu. Gerekli teknik ve fiziki takibin ardından İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Okmeydanı’nda bulunan Gençlik Derneği Federasyonu’na operasyon düzenledi. Çevik Kuvvet, Özel Harekat Şube Müdürlüğü, polis helikopteri ve itfaiye ekiplerinin de destek verdiği operasyonda 3’ü kadın 6 şüpheli gözaltına alındı. Adreste yapılan aramalarda ise çok sayıda doküman ele geçirildi Gözaltına alınan gençler arasında şikayetçi ailenin çocuğuna rastlanamadı. Ancak gözaltılara arasında bulunan 2 genç için ailelerinin daha önce kayıp ilanı verdiği ortaya çıktı.

Gözaltına alınan zanlıların İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne sorguları devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...