Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

9 numaralı cesedin sırrı

Düzenleyen: / Kaynak: hürriyet
9 numaralı cesedin sırrı

GÜNDEM Haberleri  / hürriyet

Kızılay'daki canlı bomba saldırısının ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak özel bir soruşturma grubu oluşturdu. Hiçbir yakını çıkmayan 9 numaralı cesedin ikinci terörist olabileceği değerlendiriliyor.

19 savcı önceki gece ilk olarak görev bölümü yaptı. Bir kısmı Ankara Emniyeti'ne giderek uzman polislerle illerde yapılacak operasyonları koordine ederken, ikinci grup da patlama bölgesindeki araştırmalara katıldı. Adli Tıp'taki otopsi işlemleri 4 savcının nezaretinde yapıldı. Olay yerinde görev yapan savcılardan biri "Patlamadan hemen sonra olay yerine ulaştım. Yaptığım ilk incelemede kimliğini Ayşe Bilgioğlu diye tespit ettiğimiz bir yaşlı kadının elinde 65 yaş kartı hâlâ duruyordu. Ellerinde simit olan, ekmek poşeti olan vatandaşlar vardı" diye gözlemlerini paylaştı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, otopsi için Adli Tıp'a getirilen tüm cesetlere önceki gece numara verildi. Savcılık yetkilileri, 9 numaralı erkek cesedinin yakınlarının çıkmadığını belirtti.

Savcılık, bu kişinin ikinci saldırgan olabileceğini değerlendiriyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...