Ankara Emniyeti'nden sosyal medya uyarısı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ankara Emniyeti'nden sosyal medya uyarısı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ankara Emniyet Müdürlüğünden, sosyal medyada "Ankara Gordion AVM'de iki terörist yakalandı", "Bomba yüklü araç yakalandı" şeklinde yer alan paylaşımların asılsız olduğu bildirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğünden, sosyal medyada "Ankara Gordion AVM'de iki terörist yakalandı", "Bomba yüklü araç yakalandı" şeklinde yer alan paylaşımların asılsız olduğu bildirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bazı sosyal paylaşım sitelerinde son birkaç saat içerisinde "Ankara Gordion AVM'de iki terörist yakalandı" ve "Bomba yüklü araç yakalandı" şeklindeki paylaşımların doğru olmadığı belirtildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü olarak çalışmaların hassasiyetle yürütülmekte olduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Sosyal medyada 'Ankara Gordion AVM'de iki terörist yakalandı', 'Bomba yüklü araç yakalandı' şeklinde yer alan paylaşımlar asılsız olup, vatandaşlarımız üzerinde infial yaşatmaya yönelik haberler olarak tespit edilmiştir. Resmi bir açıklama yapılmadıkça, vatandaşlarımızın bu ve buna benzer sosyal medyada çıkan haberlere itibar etmemesi gerekmektedir."

Ankara Valiliği: Provokatif haberlere itibar edilmemeli

Ankara Valiliğinden, bir alışveriş merkezinde iki terörist ve bomba yüklü araç yakalandığı şeklindeki provokatif haberlere itibar edilmemesi gerektiği bildirildi.

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, bugün bir alışveriş merkezinde iki terörist ve bomba yüklü araç yakalandığı şeklinde sosyal medyada ve bazı basın ve yayın organlarında yer alan haberlerin kesinlikle doğru olmadığı vurgulandı.

Açıklamada, "Halkımızın bu tür provokatif haberlere Ankara Valiliği başta olmak resmi kurumlardan yapılan bir açıklama yapılmadıkça itibar etmemelerinin, vatandaşlarımızın menfaatine olduğu değerlendirilmektedir" ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...