Yürek dayanmaz

Düzenleyen:
Yürek dayanmaz

GÜNDEM Haberleri

Nusaybin’de PKK’lıları etkisiz hale getirmek, kazılan hendekleri kapatmak amacıyla düzenlenen operasyonda şehit düşen polis memuru Kazım Esmer ile trafik kazasında şehit olan Gaffar Güneş için ilk tören Mardin’de yapıldı.

Uğurlama töreninde şehitlerin aileleri ve yakınları gözyaşlarına hâkim olamazken, İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun’un yaptığı dua sonrasında “Hakkınızı helal ediyor musunuz?” sorusuna polis selamı duran şehit Gaffar Güneş’in eşi “Hakkını helal et şehidim, Rabbim merhamet, yüreklere merhamet” diyerek eşinin tabutuna sarıldı. Buradaki törenin ardından Esmer’in cenazesi Antalya’da, Güneş’in cenazesi ise Malatya’ya son yolculuğuna uğurlandı. Acını diğer bir adresi ise Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan özel harekât polisi Ebubekir Durmuş’un Adana’daki babaocağıydı. Özel harekât üniformasını giyen şehidin bir yıllık eşi Aylin Durmuş uzun süre gözyaşı döktü. Bu arada Diyarbakır’dan gelen bir özel harekat polisinin Adana’da görevli çevik kuvvette görevli arkadaşıyla sarılıp ağlaması, çevredekileri gözyaşına boğdu. 
Öte yandan Nusaybin’de askere ait iki zırhlı aracın çarpıştığı kazada ağır yaralanan ve ambulans uçakla GATA’ya götürülen polis memuru Turgut İnanç da şehit oldu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...